Stradă cu stradă, schimbăm Galaţiul! Bogdan Pîndaru, 36 de ani

usr galati

Stradă cu stradă, schimbăm Galaţiul! Bogdan Pîndaru, 36 de ani, este candidatul Alianței USR-PLUS pentru Consiliul Local Galați.

👉De ce candidezi pentru un loc în Consiliul Local Galați?

Am ales inițial să mă implic doar civic, însă am înțeles repede că spiritul civic poate trata, din păcate, numai efectele problemelor și că singurul instrument prin care se pot trata cauzele problemelor fiind implicarea activă în politică.

Am ales să candidez pentru postul de consilier local, întrucât îmi doresc să lucrez pentru și împreună cu locuitorii orașului Galați, dar și pentru faptul că am alături o echipă entuziastă, energică, neaservită intereselor materiale și dedicată proiectelor prin care Galațiul se poate dezvolta pe toate planurile.

👉Ce te-a motivat să te implici politic?

Îmi doresc o țara „ca afară ”, un oraş prosper în care fiecare dintre noi să poată performa și evolua fără gândul de a pleca din țară „la mai bine”, dar fără să îi aibă pe cei dragi alături.

Cândva unul dintre cele mai dezvoltate orașe economice din țară, Galațiul este astăzi, oficial, cel mai depopulat oraș mare din România.
Galaţiul a pierdut multe mii de locuitori iar depopularea continuă, întrucât tinerii nu mai văd un viitor într-un oraș fară niciun plan de dezvoltare pe termen mediu și lung din partea autorităților locale.

Chiar și în situația actuală consider că municipiul Galați, avantajat de poziția geografică ar trebui sa fie unul dintre cele mai prospere orașe din Romania și chiar din Europa. Ar trebui să ne concentrăm pe dezvoltarea industriei,
portului si pe resursa umană, care sprijinite de administrația locală, vor crește calitatea vieții gălățenilor.

Din experiență pot spune că se poate să avem un oraș modern și dezvoltat, dar din păcate Galațiul a avut si are de suferit de pe urma celor 30 de ani de administrare aservită intereselor politice și personale.

Lucrez de peste 15 ani în mediul privat din România și străinătate, iar experiența personală și profesională mi-au demonstrat că lucrurile pot fi schimbate, in bine, de oameni care aleg să se implice. Acum mai bine de un an de zile am ales cu entuziasm să mă reîntorc în orașul meu natal, întrucât consider că orașul Galați se poate schimba prin inițiativa și munca unor oameni care doresc în mod onest să construiască un viitor mai bun pentru noi toți. Iar eu vă garantez că voi reprezenta doar interesul gălățenilor!