USR Galați - Uniunea Salvați România - Galați

Stradă cu stradă, schimbăm Galaţiul! Marian Pătrașcoiu va candida din partea Alianței USR-PLUS la Consiliul Local Galați.

usr galati

Stradă cu stradă, schimbăm Galaţiul! Marian Pătrașcoiu va candida din partea Alianței USR-PLUS la Consiliul Local Galați.

Mă numesc Marian Patrășcoiu, am 31 de ani și sunt absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie, specializarea Farmacie. În prezent, urmez și cursurile Facultății de Medicină la Galați.

Am o experiență de peste 8 de ani în mediul privat, în industria farmaceutică.

Nu a fost niciodată un vis să devin politician pentru că nu am văzut modele de urmat. Acest lucru s-a schimbat în 2018, când am înțeles că țara nu se îndreaptă într-o direcție bună.

In anul 2019 am devenit membru al PLUS Galați. Am participat oriunde a fost nevoie și oriunde am putut să contribui cu timpul meu.
Totodată, am înțeles că lucrurile se pot schimbă prin implicarea fiecăruia dintre noi, care să își aducă aportul acolo unde este, prin implicare.

Trăiesc după principiul că este datoria noastră să scoatem ce e mai bun din fiecare situație și să dăm cât mai mult acolo unde suntem.

Candidez pentru funcția de consilier local, deoarece cred că este nevoie de o noua viziune în municipiul Galați.

Programul cu care vin in fata gălățenilor este axat pe urmatoarele direcții:

1. Administrație publică locală eficientă, care să optimizeze interacțiunea cu persoanele fizice și juridice prin eliminarea birocrației si digitalizare

2. Bugetare participativă (sistem online pe site-ul Primăriei care să cuprindă în detaliu bugetul, contractele și facturile plătite de acestea; consultarea gălățenilor în legătură cu proiectele de interes)

3. Transport civilizat (eficientizare prin benzi unice pentru autobuze și troleibuze; orar afișat și respectat de mijloacele de transport in comun; piste și parcări pentru biciclete)

4. Educație și oportunități pentru copii (construirea de creșe și grădinițe pentru acoperirea deficitului de locuri disponibile si crearea unui sistem public accesibil de after-school și locuri de joacă pentru copii)

5. Spații verzi și combaterea poluării (respectarea strictă a legii de interzicere a construirii pe spațiile verzi; crearea de spatii verzi prin plantări)

6. Refacerea bazelor sportive și accesul facil al gălățenilor la acestea

7. Patrimoniul construit (Inventarierea clădirilor din zonele istorice; finanțarea studiilor de restaurare a clădirilor istorice; respectarea strictă a legii și a regulamentului de urbanism)

8. Protecția socială (adăposturi pentru persoanele vulnerabile și servicii sociale: masă, cazare, dușuri, asistență medicală; asigurarea accesului persoanelor cu dizabilitati în mijloacele de transport și în instituțiile publice)

9. Rezolvarea problemei animalelor fără stăpân (adăposturi, sterilizarea tuturor câinilor comunitari; amenzi pentru persoanele care abandonează câinii)

Stradă cu stradă schimbăm Galațiul!

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.