Stradă cu stradă, schimbăm Galaţiul

usr galati

Stradă cu stradă, schimbăm Galaţiul! Dănuț Tacu, 39 ani, candidează din partea Alianței USR-PLUS pentru funcția de consilier local.

👉De ce candidezi pentru un loc în Consiliul Local Galati?

Privesc acest oraş cu dragoste, tristeţe, chiar revoltă uneori, dar mereu cu speranţa că putem avea o societate de nivel european și modernă, la noi acasă, dar şi cu o clasă politică ce acţionează în interesul cetăţeanului.

Sunt de profesie inginer, absolvent al Facultăţii de Metalurgie şi Ştiinta Materialelor din cadrul Universităţii ” Dunărea de Jos” Galaţi. În prezent lucrez la cea mai mare companie din Galaţi şi sunt specializat în metalurgie, training, îmbunătățirea continuă a proceselor şi IT.

Am hotărât să candidez pentru un loc în Consiliul Local Galaţi pentru că sunt ferm convins că pot aduce schimbarea mult dorită în oraşul nostru, unde putem avea un dialog real şi benefic cu cetăţenii, putem îmbunătăţi politicile publice și competenţa serviciilor, precum şi calitatea vieţii, să eficientizăm administraţia şi să transparentizăm cheltuirea banului public.

Actualul consiliu, cât și administraţia locală a devenit opacă și închisă, care nu mai funcționează pentru binele comunităţii, ci doar pentru interesele proprii, de grup şi care se complac în incompetenţă, delăsare şi nepăsare.

Cred cu tărie că această stare de fapt se poate schimba dacă înţelegem că salvarea oraşului nostru şi a României începe în primul rând cu noi înşine, cu casa şi familia noastră, cu prietenii, colegii, cu strada, cartierul, comunitatea, oraşul şi judeţul nostru.

👉Ce te-a motivat să te implici politic?

Am ales USR pentru că este un partid nou, cu perspective mari şi am simţit că există o alternativă reală la politica din Galaţi si din România.

Motivaţia mea de a intra în politică a început odată cu campania „Fără penali în funcţii publice”, ce a dat USR-ului imaginea de partid corect, hotărât şi implicat, ce îşi doreste şi are capacitatea să schimbe actuala faţă a politicii şi să aducă galaţenilor încredere şi respect!

Implicarea mea în USR este determinată şi de revolta împotriva administraţiei locale, majoritară PSD, care distruge zi de zi acest oraş prin minciună, corupţie si nepăsare, cât şi de speranţa că împreună cu oamenii pe care i-am găsit în USR putem face diferenţa şi că putem, acționând doar în interesul gălățenilor, să schimbăm starea actuală atât la nivel local, cât și național.