Tânăr cu tânăr, schimbăm Galaţiul! Cătălin Rohozneanu, 31 de ani

usr galati

Tânăr cu tânăr, schimbăm Galaţiul! Cătălin Rohozneanu, 31 de ani, candidează la funcția de consilier local din partea Alianței USR-PLUS.

👉 De ce candidezi pentru un loc în Consiliul Local Galați?

Consider că noi, tinerii, merităm o țară mai bună, dar totodată avem și obligația de a oferi urmașilor noștri o țară mai bună.
Candidez la Consiliul Local fiindcă îmi doresc să trăim într-un oraș modern, un oraș în care digitalizarea să fie pe primul loc în toate instituțiile publice, dreptul la educație chiar să fie un drept și nu doar un privilegiu pentru o parte a copiilor și al tinerilor, un oraș în care tinerii își pot petrece timpul liber dar și un oraş care își prezintă istoria și cultura.

👉 De ce ai ales să te implici politic?

Dorința de a pune umărul la schimbarea societății din care facem parte și a mentalității noastre. Sintagme precum: “Las’ că merge și așa ” sau “A furat, dar a și făcut ” nu au ce căuta într-un oraș care dorește cu adevărat să progreseze și să se dezvolte.

Totodată dorința de a locui și de a munci în continuare în Galați m-au determinat să îmi pun la dispoziție toate cunoștințele din domeniul economic, fiind licențiat și masterand în cadrul Universității Dunărea de Jos – Galați, dar și abilitățile și cunoștințele dobândite în cei peste 10 ani din cariera construită în diverse companii de top din domeniul economic sau medical.

Sunt convins că după 30 de ani, astăzi, avem cu adevărat o șansă, aceea a schimbării și cred că tinerii sunt cei mai în măsură să producă această schimbare!