USR Galați - Uniunea Salvați România - Galați

Transparență 100%

usr galati

Transparență 100%

Continuăm publicarea contractelor cu statul de la ministerul economiei.

Claudiu Nasui, ministrul Economiei: “Am publicat deja contractele pe anul 2020, acum s-au finalizat de încărcat și cele de pe 2019.
Toate documentele sunt acum disponibile pe secțiunea creată special pe site-ul ministerului economiei: https://bit.ly/2NAElkk

Sperăm ca modelul nostru să fie preluat de toate instituțiile publice ale statului Român.

Transparența realizată într-un mod care facilitează verificarea modului în care se cheltuie banii contribuabililor trebuie să devină standardul în administrația publică și în organizațiile care utilizează fonduri publice.

Toți contribuabilii ar trebui să poată vedea cum sunt cheltuiți banii luați prin taxe și impozite de către oamenii care se află la conducerea instituțiilor publice.

Dacă statul vrea să fie eficient în taxare, trebuie să devină eficient și în transparentizare. Atunci când vom avea certitudinea că banii noștri nu vor mai fi furați de aceleași mafii de partid, va crește și conformarea voluntară.

Dacă doriți să susțineți transparentizarea statului român, susțineți deblocarea proiectului de transparentizare aparent susținut de toți, dar în practică blocat: PL-x 529/2020 (https://cutt.ly/2bCamBC).”

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.