USR Galați - Uniunea Salvați România - Galați

Tu ce ai face pentru Galati de 1.000.000 de lei?

PSD Galați vrea concert de 1.000.000 din bani publici.
Dragi gălățeni, gândiți-vă ce înseamnă milionul de lei alocat de PSD pentru asta din banii vostri!
Vă rugăm să găsiți voi, pentru că banii sunt ai voștri, o destinație pentru acest milion de lei.
Voi ce ați vrea să faceți pentru Galați de 1.000.000 de lei?
Scrieți aici, să afle și PSD Galați ce vor cu adevărat gălațenii să se întâmple cu banii lor!

USR GALAȚI

18 comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • oamenii au depus dosarele si asteapta si acum banii pentru centrale dupa ce au cheltuit din buzunar sa isi monteze ei si sa se incalzeaza asta iarna si astia dau un milion pe paranghelie!
  **** PSD

 • De unde au scos banii asta? Ca n-au venit cu ei de acasa! De asta au marit impozitele? Ca sa aiba bani sa ii toace pentru spectacole electorale cu trustul lui Felix?
  Nici acum n-au rezolvat problema de la B8!

 • Conductele de apa trebuie inlocuite! Se surpa orasul! Chiar azi am vazut cum s-a surpat in statia de autobuz de pe Otelarilor

 • Sa se repare trotuarele si aleile dintre blocuri si din Micro 40, nu doar din centrul orasului! Si noi platim taxe si impozite!

 • Consolidarea falezei…se duce incet si sigur la vale in Dunare. Ecologizarea falezei inferioare sa scăpam de toate restaurantele de pe spatiul verde si de pontoanele fara rost ce acopera Dunarea de la mal.
  Renovare si consolidare Palat Gheorghiu…
  Achizitie ambarcatiune care sa colecteze zilnic toate gunoaiele de pe Dunare pe lungimea falezei
  Prelungirea drumului prin curtea sediului Politiei de frontiera de langa turnul de televiziune…sa scoatem traficul greu din oras.
  Reorganizarea Zona Libera….ca e pustiu acolo..

 • Banii aia, multi, putini, trebuie investiti in repararea cladirilor de patrimoniu. Sau macar in paza lor, ca sunt furate caramida cu caramida

 • Ăn primul rînd demolarea constructiilor care uratesc Faleza Dunării în zona monumentului de la Elice pentru că ne terorizează cu muzica de la boxe toată noaptea în timpul verii Chiar nu se poate interzice manelizarea Centrului Oraşlui Galaţi?

 • Cu doar 12.500 lei aș repara pompa de căldură de la baza Siderurgistul, să nu ne mai înghețe copiii (în sală),cum au înghețat de la sfârșitul lui februarie până acum.
  Dacă acum vine căldura-măcar de la toamnă.
  Aș amenaja drumul de acces pe lângă Saltempo, să se poată intra la Help Lăbuș (în incinta căruia funcționează primul Spital al animalelor orfane din România).Nu știu cât ar costa.
  Rămân bani pentru multe altele.
  *capitolul “Idei”,nu neapărat “Priorități”.
  Sunt convinsă că există multe alte Priorități.

 • Înainte de toate, problema nu este pusă corect! Dacă este adevărată afirmația, vreau să știu despre ce concert este vorba, cine a luat hotărârea și în ce context! Nu mai acționați copilărește, aduceți un mare deserviciu formațiunii politice!

 • As repara si igieniza mijloacele de transport in comun care sunt intr-o stare jalnica, as planta arbori si arbusti cat mai multi pentru a imbunatati aerul respirat de galateni si as asfalta cat mai multe sosele din oras, caci se circula dintr-o groapa/sant/denivelare in alta.

 • 1. Reparat/reconditionat parcurile de cartie/locurile de joaca.
  2. Anvelopat termic institutii de invatamant.
  3. Deschiderea terenurilor de sport din scoli pentru “toata lumea” si supravegherea lor video.
  4. Ecologizarea/reconditionarea florei de pe Faleza/GP/Rizer.
  ….si lista poate continua.

 • Aș face din Faleză cel mai frumos loc de pe tot parcursul Dunării în țară. Este o zona unică și ne batem joc de ea. Foișorul trebuie amenajat, zona scărilor de la Valuri…