Tudorel Toader duce la capăt misiunea dată de infractorul Dragnea: eliminarea lui Augustin Lazăr din funcția de procuror general al României.

Jocurile PSD-iștilor sunt deja aranjate, OUG-urile date de Ministrul Justiției sunt o tâlhărie instituțională. Mandatul lui Lazăr expiră în aprilie iar Toader a anunțat deja că a început procedura de schimbare.

Dragnea vrea să pună în loc un personaj obedient. Planul a început încă din toamna anului trecut, și nu le-a ieșit, de aceea au dat OUG-ul prin care îl obligă pe președintele țării să numească procurorii în funcțiile de conducere în termen de 45 de zile, lucru care nu era prevăzut până acum. Să nu uităm că dosarul 10 august se află la Parchetul General, Lazăr vrea să scoată adevărul la suprafață iar Dragnea caută metode să îngroape dosarul.

Tudorel Toader, fost procuror comunist asociat cu propaganda, continuă linia de activitate în folosul PSD.
OUG-ul poate fi oprit, de noi prin respingerea lui în Parlament iar de tine prin vot. Pe 26 mai alege #FaraPenali!

www.usrplus.ro/