Unde a dispărut iluminatul public din Galați?

USR Galați dorește să realizeze harta „întunericului gălătean”. Ne propunem să arătăm pas cu pas cum a fost posibil să dispară iluminatul stradal din municipiu. Cartierele noastre sunt cufundate în beznă, străzile și trecerile de pietoni nu sunt luminate și crește implicit riscul producerii accidentelor. În acest context ne întrebăm ce putem face?
Un prim pas ar fi colectarea a cât mai multe dovezi prin imagini sau video care să evidențieze Administratiei Locale că iluminatul public nu e un moft ci o necesitate pentru cetățeni.
Astfel, vă invităm să ne trimiteți locații, imagini sau capturi video din cartierul dumneavoastră ca echipa USR să le centralizeze și să realizeze „harta iluminatului public gălățean”. Ulterior, vom înainta o petiție către Primăria Municipiului Galați și către Consiliul Local Galați până când problema va fi rezolvată.
Așadar, așteptăm locațiile, imaginile sau capturile video din zonele unde locuiți și nu numai, ce pot fi încadrate în „harta beznei” Galațiului, la telefon ☎ 0336 117 744, 📲 whatsupp 0753595840, pe pagina de Facebook sau la sediul USR Galati din strada Traian, nr. 95.

Vă mulțumim! Împreună vom reuși să determinăm administratia locală să-și facă treaba pentru care a fost votată, mai exact să lucreze în folosul cetățeanului și a nevoilor din jurul lui.