USR Galaţi îşi prezintă candidaţii pentru alegerile locale!

Astăzi dăm startul prezentării candidaţilor înscrişi în competiţia internă a USR Galaţi pentru alegerile locale. Aceştia vor fi aleşi la nivel de filială locală ( primar şi consilieri locali ) şi la cel de filială judeţeană ( preşedinte CJ şi consilieri judeţeni ), printr-un vot intern al membrilor USR. Membrii USR care îşi depun candidaturile în competiţia internă se pregătesc pentru a face faţă provocărilor specifice administraţiei publice locale şi vin cu soluţii pentru acestea, pe care le prezintă în cadrul dezbaterilor interne.

Candidaţii USR la alegerile locale au datoria să lucreze, cu onestitate şi competenţă, astfel încât administraţia locală să funcţioneze corect şi transparent, în folosul gălăţenilor. Prea mult timp, Galaţiul a stagnat sau chiar a dat înapoi fiind administrat, prin metodele specifice PSD, în interesul baronilor de partid.

Este pentru prima dată în ultimii ani când o forţă politică nouă, fără legătură cu vechiul sistem, are şanse reale să învingă PSD în alegerile locale din Galaţi, după ce Alianţa USR PLUS a câştigat alegerile europarlamentare, cu peste 28% din voturi. Este, deci, o obligaţie a USR Galaţi să îşi intensifice eforturile astfel încât, şi după alegerile locale, Galaţiul să nu mai fie roşu.

De asemenea, este o obligaţie a USR Galaţi ca, după alegerile locale, prin mandatele aleşilor locali încredinţate de gălăţeni, să elimine din administraţia locală incompetenţa, lipsa de interes pentru problemele reale ale comunităţii noastre şi politizarea fondurilor publice.

De astăzi, pe pagina noastră de facebook, îi veţi cunoaşte pe cei înscrişi în competiţia internă a USR Galaţi de desemnare a candidaţilor la alegerile locale, cu ideile si planurile fiecăruia pentru ca oraşul şi judeţul să iasă din izolarea impusa de PSD şi să se poată dezvolta pe măsura potenţialului său.

USR Galaţi