USR: Mâine trebuie să oprim PSD să adopte legile anti-justiție. Luptăm împreună în Parlament și în stradă!

“Decizia să se facă târg de Crăciun în Piața Victoriei a fost luată la partid”. De ce se discută în ședintele PSD despre târgurile de Crăciun din București? Simplu: aceasta a fost soluția găsită de doamna primar Gabriela Firea pentru a bloca piețele din fața Guvernului și a Parlamentului, unde oamenii au protestat în acest an împotriva asaltului condus de Liviu Dragnea asupra justiției.

PSD are nevoie de liniște pentru a adopta noile legi ale justiției ce subordonează magistrații puterii politice. Prima dintre aceste legi a fost finalizată săptămâna aceasta de Comisia Iordache și va fi votată în zilele următoare. În viitoarele ședințe PSD se va discuta probabil despre dosarele de corupție care trebuie închise și despre magistrații care trebuie eliminați din sistemul de justiție pentru că sunt incomozi pentru Liviu Dragnea și corupții din jurului lui. Acest asalt trebuie oprit!

Ieri, protestatarii au reușit să oprească mașinile trimise de Gabriela Firea să monteze ziduri din beton și schele de fier în Piața Victoriei. Parlamentari și consilieri USR s-au solidarizat cu protestul oamenilor față de abuzul PSD și încălcarea drepturilor de liberă exprimare și liberă întrunire. Mâine trebuie să oprim PSD să adopte legile anti-justiție. Luptăm împreună în Parlament și în stradă!

Distribuiți acest clip ca să afle cât mai mulți oameni adevărul din spatele minciunilor Gabrielei Firea și PSD.

sursa foto: kmkz

sursa text: usr.ro