USR Galați - Uniunea Salvați România - Galați

USR PLUS este singurul partid care susține cu adevărat deconspirarea foștilor securiști

usr galati

USR PLUS este singurul partid care susține cu adevărat deconspirarea foștilor securiști și a descendenților lor ajunși în politică, iar acest lucru s-a văzut o dată în plus în această săptămână în Parlament.

Proiectul de lege care prevede înființarea Registrului public al lucrătorilor cu Securitatea, depus de Claudiu Nasui, ministrul Economiei, a primit primul aviz negativ din partea Comisiei de administrație publică din Parlament, condusă de PSD.

Deși în spațiul public și PSD, și AUR au declarat că susțin proiectul, ambele au votat împotrivă. Pe scurt: au mințit din nou oamenii.

Doar USR PLUS a votat pentru deconspirarea securiștilor.

„Acest proiect ar arăta adevărul despre clasa politică. Un adevăr care deranjează. Dar aici nu e vorba numai despre securiști. E vorba despre aflarea adevărului măcar la 31 de ani de la Revoluție.

Membrii comisiei care au apărat foștii securiști și vor să împiedice aflarea adevărului îi puteți găsi aici: https://bit.ly/2TpbTpa.

Proiectul îl puteți consulta aici: https://bit.ly/3hcbXBn și aici: https://bit.ly/2SJbzky.

Vestea bună este că avizul lor este doar consultativ. Votul care va conta este cel din Comisia juridică. Vom vedea și acolo fiecare partid cum va vota și, evident, vă voi ține la curent”, a declarat Claudiu Năsui.

Continuăm #RevolutiaBuneiGuvernari.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.