Vechi, dar noi! Viorica Dăncilă a desemnat interimarii pentru Dezvoltare și Transporturi

Ministerul Dezvoltării îi va reveni ministrului Orlando Teodorovici, cel care a adus România la un deficit bugetar “spre 2.9%”, foarte aproape de pragul de 3% care riscă să declanșeze o criză financiară. În pofida avertismentelor europene, Teodorovici a promovat toate măsurile populiste ale lui Dragnea și Vâlcov și a fost trimis la Dezvoltare să aloce banii către primarii fideli liderului PSD.

Teodorovici tot speră să devină premier. De altfel, acesta a muncit toată viața la stat și s-a perindat pe la șase ministere: Transporturi, Afaceri Externe, Ministerului Integrării Europene, Economie, Fonduri Europene și de două ori numit ministru al Finanțelor. Fără niciun fel de rezultate.

Ministerul Transporturilor îi revine Rovanei Plumb, cunoscută pentru că și-a înmatriculat bolizii de 150.000 și respectiv 50.000 de euro în Bulgaria, pentru a nu plăti taxa de mediu la stat. Aceasta este singura ei ”realizare” în domeniul transporturilor.

Rovana Plumb a mai deținut anul trecut și interimatul Ministerului Educației. De pe o zi pe alta, fără niciun fel de consultare, a decis să retragă modele de teste grilă la examenele din primăvara anului viitor și a creat panică în rândul elevilor, părinților și profesorilor.

În trecut, ea a mai fost ministru al Mediului, al Muncii și ministru delegat pentru Fonduri Europene. 5 în 1! Acum este pusă să construiască drumuri.

Guvernarea PSD-ALDE a cumulat un număr de 67 de miniștri în 2 ani, iar rotația incompetenței continuă!