Vești bune de la Ministerul Transporturilor

usr galati

Vești bune de la Ministerul Transporturilor: Varianta ocolitoare pentru Balș și Slatina ar putea fi gata anul acesta.

Cătălin Drulă: Am spus constructorilor că bani sunt, numai să lucreze.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că un tronson din drumul expres Craiova – Pitești, mai exact bucata care ocolește Balș și Slatina, ar putea fi gata înainte de termen, chiar anul acesta, potrivit promisiunilor făcute de constructor. Cătălin Drulă a spus, într-o intervenție la Digi24, că bugetul de anul acesta este unul record și speră că va exista capacitatea de absorbție a acestor fonduri.

„Promisiunea constructorului este că va finaliza acest tronson până la sfârșitul anului – 40 de kilometri care prezintă și o variantă ocolitoare pentru localitățile Balș și Slatina, care erau cele două puncte unde se bloca traficul. Cei 40 de kilometri vor asigura o variantă ocolitoare, mergând între Craiova și Pitești“, a declarat Cătălin Drulă, care a explicat că mai buna organizare din partea ministerului permite un avans rapid al lucrărilor, dar este de remarcat și o mobilizare a constructorului.

#RevolutiaBuneiGuvernari