USR Galați - Uniunea Salvați România - Galați

Vreți ca Dragnea să fie premierul României?

Degeaba s-a dovedit în instanță vinovăția unor infractori corupți care au furat din buzunarele tuturor românilor, PSD și ALDE îi scapă de condamnări.

Având cazierul curat, infractorii condamnaţi pot să facă foarte multe, inclusiv să ocupe funcţii publice în Guvernul României. În câteva luni, Liviu Dragnea poate fi prim ministru. Şi Darius Vâlcov poate fi ministru de finanţe.

Să nu uităm că de trei luni inițiativa Fără Penali în Funcții Publice este blocată în Camera Deputaților și nu este trimisă la CCR, pe motiv că Dragnea nu a xeroxat toate dosarele cu semnături.

Cât timp mai acceptăm ca mafia PSD-ALDE să fie la conducerea României și să modifice legile în favoarea infractorilor? Fără implicare directă a fiecăruia în partidele noi nu putem câștiga. Hai alături de USR pentru a lupta cu infractorii care confiscă viitorul României.

Vom ieși în stradă. Vom cere audiențe la Guvern. Vom sesiza Avocatul Poporului. Vom sesiza toți partenerii internaționali. Vom face tot ce putem pentru a preveni adoptarea acestor ordonanțe!

www.usr.ro/inscriere

#FaraPenali #FaraOUG

USR GALAȚI

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.